De meest veelzijdige lodge op de markt!

Bulko’s Cork Lodge is door zijn unieke samenstelling van materialen en het handige kliksysteem een zeer bijzonder model in zijn branche. Daarbij is het gebruikte kurk, ook wel ”cork”, een zeer milieuvriendelijk en duurzaam product dat weinig onderhoud behoeft. Het kurk isoleert uitstekend, waardoor de Lodge het hele seizoen verhuurbaar is. Ook kunnen de Lodges compleet zelfvoorzienend worden opgeleverd!

Kortom: Bulko’s Cork Lodge voldoet aan alle aspecten die uw camping, recreatiepark of glamping nodig heeft!

Bulko Cork Lodge is onderdeel van Bulko Nederland B.V. welke de nummer één specialist is in het maatwerk leveren en bouwen van houten buitenverblijven, carports en paardenstallen tot aan houten chalets, recreatiewoningen, vakantiewoningen en glampinghuisjes. 

Bekijk opties

Laat je verrassen

Informeer naar €

Bestel & verhuur

tot
0
Slaapplaatsen
tot
0
m2
0
+
Reeds opgeleverd

Waarom Bulko Cork Lodge?

Al meer dan 20 jaar is Bulko partner in de bouw van lodges voor campings en recreatieparken. Vanuit de gedachte dat een lodge niet alleen comfortabel moet zijn voor de gasten, maar ook duurzaam en praktisch hebben we de Bulko Cork Lodge ontwikkeld!

Lodge = zelfvoorzienend

De Lodge is zelfvoorzienend te verkrijgen, informeer hiervoor.

Lodge = voldoende rendement

Voor een relatief laagdrempelig investeringsbedrag een hoog rendement.

Lodge = verkrijgbaar in 3, 5 of 7 personen

De Lodge is verkrijgbaar in een 3, 5 of 7-persoons verblijf.

Lodge = keuze voor inrichting uit drie pakketten

Voor de inrichting zijn drie pakketsamenstellingen verkrijgbaar.

Kurk = isolerend

Kurk is warmte-isolerend en waterafstotend.

Kurk = brandwerend

Kurk heeft van origine brandwerende eigenschappen.

Kurk = milieuvriendelijk

Kurk wordt duurzaam geproduceerd en is makkelijk recyclebaar.

Kurk = keuze uit kleurstellingen

Kurk is in vele verschillende kleuren verkrijgbaar.

Bulko Cork Lodge 3 personen

De 3-persoons Cork Lodge heeft een afmeting van 45 m2 inclusief veranda van 2.50 x 6 meter. De woning is voorzien van twee slaapkamers, een kookeiland en een leefgedeelte. Er kan gekozen worden voor één slaapkamer (voor 2 of 3 personen), zodat de andere slaapkamer vervangen kan worden voor een badkamer. De afmetingen van de 3-persoons Cork Lodge staat vast, maar de indeling en inrichting is geheel naar wens te bepalen.

Bulko Cork Lodge 5 personen

De 5-persoons Cork Lodge is voorzien van twee slaapkamers, een badkamer, een kookeiland met eettafel en een leefgedeelte. Het totale oppervlakte van de woning bedraagt 60 m2, inclusief veranda van 2.50 x 6 meter. Voor de 5-persoons Cork Lodge staat de maatvoering en de indeling van de ruimtes vast.

Bulko Cork Lodge 7 personen

De 7-persoons Cork Lodge heeft een afmeting van in totaal 75 m2. De lodge heeft een binnen-afmeting van 60 m2 (10 x 6 meter) en een vlonder van 15 m2 (5 x 3 meter). Het vertrek heeft drie slaapkamers, een badkamer, een kookeiland met 8-persoons eettafel, een woongedeelte en een overdekt terras. Deze 7-persoons Cork Lodge van Bulko Nederland heeft betrekking op campings, glampings of recreatieparken met relatief brede staanplaatsen. Bij de lodge komt de ingang aan de zijkant (kant van de veranda). Informeer naar alle mogelijkheden.

Reviews

Foto impressie van de Bulko Cork Lodge

Veelgestelde vragen

Lees hieronder de antwoorden op een aantal veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op.

Dit kan zeker! Onze adviseurs luisteren uw verhaal aan en weten vervolgens precies wat er moet gebeuren om uw droomlodge te realiseren. U kunt op locatie in Oldebroek langskomen of één van onze adviseurs komt langs bij u op locatie. Neem, voor het maken van een afspraak, contact met ons op.

Helaas is het op dit moment niet mogelijk om zelf de maten van de Bulko Cork Lodge te bepalen, omdat de sandwichpaneel een vaste maat van 2.5 meter heeft. Wel kunt u zelf de indeling en inrichting van de Lodge samenstellen. Misschien wil u helemaal geen veranda aan de voorzijde, maar juist meer binnenoppervlak. Dan is dat zeker mogelijk. De standaard afmetingen zijn:

  • 3-persoons Lodge: 45 m2 inclusief veranda (optie om veranda weg te laten). Deze is natuurlijk ook mogelijk in 60 m2, maar dat is niet nodig voor 3 personen.
  • 5-persoons Lodge: 60 m2 inclusief veranda (optie om veranda weg te laten).
  • 7-persoons Lodge: 60 m2 met extra vlonder van 15 m2 aan de zijkant (mits dit mogelijk is op locatie).

Over het algemeen zijn staanplaatsen op een camping niet veel langer dan 10 meter en niet veel breder dan 6 meter. Mocht dit anders zijn bij u op de camping of glamping? Geef het aan bij ons.

De Bulko Cork Lodges zijn te bekijken op de volgende locaties:

Op dit moment zitten wij met meerdere geïnteresseerde camping- en glampingparken om tafel. Binnenkort meer locaties om te bezichtigen..

Wanneer u graag een Cork Lodge wenst te bezichtigen kunt u via ons een afspraak maken. Wij nemen voor u contact op met de contactpersoon op locatie.

Zelfvoorzienende woningen zijn al enkele jaren erg populair in Nederland. Bulko Nederland B.V. heeft er daarom ook voor gekozen om de investeerders ook de mogelijkheid te geven om de Bulko Cork Lodge zelfvoorzienend te maken. De Bulko Cork Lodges kunnen zonder aansluitingen en nutsvoorzieningen het hele jaar gebruikt worden. Bekijk verdere mogelijkheden:

  • Waterbron; voor de opslag van water.
  • Bron opvoerpomp; het benodigde water wordt gewonnen uit een bron en is na filtratie geschikt voor douchen en wassen. Drinkwater wordt aangeboden in flessen.
  • Warmtepompboiler; een boiler welke zorgt voor warm water.
  • Helofytenfilter; het afvalwater wordt natuurlijk gezuiverd door dit apparaat (hergebruik)
  • Zonnepanelen; de elektrische energie wordt opgewekt middels zonnepanelen. Teveel energie wordt opgeslagen in een batterypack (accupakket).

Informeer bij ons voor de mogelijkheden.

De Bulko Cork Lodge behoeft geen speciaal onderhoud voor het kurk. Enkel kan er opspattend vuil op de kurkwanden terecht komen. In dat geval kan dat gemakkelijk verwijdert worden met een tuinslang (geen harde straal!). Mocht er hardnekkigere vuil op het kurk zijn gekomen, raden wij aan om een neutraal reinigingsmiddel te gebruiken.

Andere vragen ?
Neem contact met ons op

Complete meubilering mogelijk

Bulko Cork Lodge kan desgewenst geleverd worden compleet met interieur! In samenwerking met speciaal geselecteerde partners, hebben wij een drietal interieur stijlen samengesteld. Informeer bij ons naar deze pakketsamenstellingen en vanaf prijzen.

dkw-logo
Pakket Urban Jungle
Pakket Basic Blue
Pakket Landelijk & Romantisch

Bulko Cork Lodge specificaties

Download hier de PDF met alle informatie zoals afmetingen, gebruikte materialen en installaties van de Bulko Cork Lodge.

Mocht u naar aanleiding hiervan vragen hebben, bel of mail dan gerust!

Contactgegevens

RADEWEG 2,
8171 MD VAASSEN

E-MAIL: verkoop@bulko.nl
TEL. 0525-745500

Vraag offerte aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.